Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 56
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 484
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5710
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 970
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 40184
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 56
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 484
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5710
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 970
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 40184
Składniki
Pieczarki oczyścić , opłukać , pokroić w paseczki i usmażyć na maśle . Wątróbkę obrać z błon , pokroić na mniejsze kawałki , usmażyć i połączyć z pieczarkami. Dodać namoczone , pozbawione z pestek i pokrojone w paseczki śliwki oraz sparzone i posiekane orzechy . Całość wymieszać ze śmietaną i chwilę poddusić . Podawać z pieczywem. SMACZNEGO!