Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 27
Po świętach gdzie królują postne potrawy, takie danie to coś przepysznego. Ch...
Odsłon: 845
Dzisiaj postanowiłam przygotować deserki z galaretek, ubitej śmietany z masca...
Odsłon: 401
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 168
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 27
Po świętach gdzie królują postne potrawy, takie danie to coś przepysznego. Ch...
Odsłon: 845
Dzisiaj postanowiłam przygotować deserki z galaretek, ubitej śmietany z masca...
Odsłon: 401
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 168
Składniki
Pieczarki oczyścić , opłukać , pokroić w paseczki i usmażyć na maśle . Wątróbkę obrać z błon , pokroić na mniejsze kawałki , usmażyć i połączyć z pieczarkami. Dodać namoczone , pozbawione z pestek i pokrojone w paseczki śliwki oraz sparzone i posiekane orzechy . Całość wymieszać ze śmietaną i chwilę poddusić . Podawać z pieczywem. SMACZNEGO!