Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna przekąska z grilla. Pieczarki z żółtym serem owinięte cienkimi plastrami boczku. Są nie tylko proste i szybkie do zrobienia, ale również niesamowicie smaczne, a do tego świetnie prezentują się na talerzu. Stanowią doskonały dodatek do pieczonych kiełbasek i mięs z rusztu.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 135
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 328
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1365
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2488
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25788
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 135
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 328
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1365
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2488
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25788
Składniki
Pieczarki umyj, usuń nóżki.
Ser pokrój w kostkę.
Do środka pieczarki włóż kawałek/kawałki żółtego sera. Pieczarkę owiń dwoma plastrami boczku.
Pieczarki owinięte boczkiem przełóż na aluminiową tackę. Grilluj przez kilka-kilkanaście minut z dwóch stron.
Pieczarki podawaj jako dodatek do mięs z grilla.