Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna przekąska z grilla. Pieczarki z żółtym serem owinięte cienkimi plastrami boczku. Są nie tylko proste i szybkie do zrobienia, ale również niesamowicie smaczne, a do tego świetnie prezentują się na talerzu. Stanowią doskonały dodatek do pieczonych kiełbasek i mięs z rusztu.
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 260
Świąteczny klops.
Odsłon: 102
"Baked Alaska" to deser, który charakteryzuje się lodami zapieczonymi pod bez...
Odsłon: 28
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 260
Świąteczny klops.
Odsłon: 102
"Baked Alaska" to deser, który charakteryzuje się lodami zapieczonymi pod bez...
Odsłon: 28
Składniki
Pieczarki umyj, usuń nóżki.
Ser pokrój w kostkę.
Do środka pieczarki włóż kawałek/kawałki żółtego sera. Pieczarkę owiń dwoma plastrami boczku.
Pieczarki owinięte boczkiem przełóż na aluminiową tackę. Grilluj przez kilka-kilkanaście minut z dwóch stron.
Pieczarki podawaj jako dodatek do mięs z grilla.