Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna przekąska z grilla. Pieczarki z żółtym serem owinięte cienkimi plastrami boczku. Są nie tylko proste i szybkie do zrobienia, ale również niesamowicie smaczne, a do tego świetnie prezentują się na talerzu. Stanowią doskonały dodatek do pieczonych kiełbasek i mięs z rusztu.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 854
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4481
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1090
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 482
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3407
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 854
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4481
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1090
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 482
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3407
Składniki
Pieczarki umyj, usuń nóżki.
Ser pokrój w kostkę.
Do środka pieczarki włóż kawałek/kawałki żółtego sera. Pieczarkę owiń dwoma plastrami boczku.
Pieczarki owinięte boczkiem przełóż na aluminiową tackę. Grilluj przez kilka-kilkanaście minut z dwóch stron.
Pieczarki podawaj jako dodatek do mięs z grilla.