Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna przekąska z grilla. Pieczarki z żółtym serem owinięte cienkimi plastrami boczku. Są nie tylko proste i szybkie do zrobienia, ale również niesamowicie smaczne, a do tego świetnie prezentują się na talerzu. Stanowią doskonały dodatek do pieczonych kiełbasek i mięs z rusztu.
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 344
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 377
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 369
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 305
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 344
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 377
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 369
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 305
Składniki
Pieczarki umyj, usuń nóżki.
Ser pokrój w kostkę.
Do środka pieczarki włóż kawałek/kawałki żółtego sera. Pieczarkę owiń dwoma plastrami boczku.
Pieczarki owinięte boczkiem przełóż na aluminiową tackę. Grilluj przez kilka-kilkanaście minut z dwóch stron.
Pieczarki podawaj jako dodatek do mięs z grilla.