Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna przekąska z grilla. Pieczarki z żółtym serem owinięte cienkimi plastrami boczku. Są nie tylko proste i szybkie do zrobienia, ale również niesamowicie smaczne, a do tego świetnie prezentują się na talerzu. Stanowią doskonały dodatek do pieczonych kiełbasek i mięs z rusztu.
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 35
Doskonałą lazanię z cukinii przygotujesz zastępując tradycyjny makaron plaste...
Odsłon: 646
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 49
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 36
Dziś moja ulubiona śniadaniowa zupka mocy SOPA PRIMITIVA z ziół i warzyw z ma...
Odsłon: 25
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 35
Doskonałą lazanię z cukinii przygotujesz zastępując tradycyjny makaron plaste...
Odsłon: 646
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 49
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 36
Dziś moja ulubiona śniadaniowa zupka mocy SOPA PRIMITIVA z ziół i warzyw z ma...
Odsłon: 25
Składniki
Pieczarki umyj, usuń nóżki.
Ser pokrój w kostkę.
Do środka pieczarki włóż kawałek/kawałki żółtego sera. Pieczarkę owiń dwoma plastrami boczku.
Pieczarki owinięte boczkiem przełóż na aluminiową tackę. Grilluj przez kilka-kilkanaście minut z dwóch stron.
Pieczarki podawaj jako dodatek do mięs z grilla.