Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna propozycja na grilla dla wegetarian
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 964
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4582
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1228
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 547
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 964
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4582
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1228
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 547
Składniki
Przygotować pesto: do melaksera dodać orzechy i z grubsza rozdrobnić, dodać natkę pietruszki, posiekany ząbek czosnku, oliwę, sok z cytryny, sól i pieprz i zmiksować na pesto.
Pieczarki oczyścić umyć i pozbawić trzonków. Napełnić kapelusze pieczarek pesto (po 1/2 łyżeczki) i na każdym położyć po kawałku mozzarelli. Tak przygotowane pieczarki ułożyć na tacce do pieczenia na rozgrzanym grillu i przykryć folią aluminiową. Grillować ok. 15 minut, aż pieczarki dobrze się podpieką od spodu, a mozzarella rozpuści