Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako przekąska lub obiad,zdrowe i smaczne:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1110
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1104
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13090
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1110
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1104
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13090
Składniki
Warzywa drobno pokroić i wymieszać z dodatkiem odrobiny soli. Umyte pieczarki wysuszyć ręcznikiem papierowym. Do każdej pieczarki dać pieprz i warzywa.
Posypać startym oscypkiem i parmezanem. Dać do nagrzanego piekarnika do 180st.i zapiec do rozpuszczenia serów.
Smacznego życzę!