Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako przekąska lub obiad,zdrowe i smaczne:)
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 741
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424854
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10668
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336945
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 741
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424854
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10668
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336945
Składniki
Warzywa drobno pokroić i wymieszać z dodatkiem odrobiny soli. Umyte pieczarki wysuszyć ręcznikiem papierowym. Do każdej pieczarki dać pieprz i warzywa.
Posypać startym oscypkiem i parmezanem. Dać do nagrzanego piekarnika do 180st.i zapiec do rozpuszczenia serów.
Smacznego życzę!