Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie może być jako dodatek do innych dań np. mięsnych ale też może być jako samodzielne danie dla osób rezygnujących z mięsa.
Nikt nie robi tak dobrych pierogów jak nasze babcie. Cienkie elastyczne ciast...
Odsłon: 38153
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 166
Proste i szybkie do przygotowania, pełne smaku, sycące danie, które na pewno...
Odsłon: 160
Nikt nie robi tak dobrych pierogów jak nasze babcie. Cienkie elastyczne ciast...
Odsłon: 38153
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 166
Proste i szybkie do przygotowania, pełne smaku, sycące danie, które na pewno...
Odsłon: 160
Składniki
Pieczarki obieramy i kroimy na dwie części lub cztery jak pieczarka jest duża
Cebulę obieramy i kroimy w krążki.
Do garnka wlewamy olej i wkładamy masło, rozpuszczamy.
Rozpuszczamy masło i wrzucamy pieczarki i cebulę i dodajemy zioła.
Całość przykrywamy i dusimy do miękkości pieczarek. Po 5 minutach dodajemy żurawinę mieszamy i przykrywamy dusimy dalej całość.
Gdy już pieczarki są miękkie to wykładamy danie na półmisek i życzę smacznego.