Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie może być jako dodatek do innych dań np. mięsnych ale też może być jako samodzielne danie dla osób rezygnujących z mięsa.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2249
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1354
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 508
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3517
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1162
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2249
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1354
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 508
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3517
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1162
Składniki
Pieczarki obieramy i kroimy na dwie części lub cztery jak pieczarka jest duża
Cebulę obieramy i kroimy w krążki.
Do garnka wlewamy olej i wkładamy masło, rozpuszczamy.
Rozpuszczamy masło i wrzucamy pieczarki i cebulę i dodajemy zioła.
Całość przykrywamy i dusimy do miękkości pieczarek. Po 5 minutach dodajemy żurawinę mieszamy i przykrywamy dusimy dalej całość.
Gdy już pieczarki są miękkie to wykładamy danie na półmisek i życzę smacznego.