Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna, domowa wędlina, bez zbędnych ulepszaczy
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2198
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 956
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23131
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2198
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 956
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23131
Składniki
1. część fileta pokroić na plastry, lekko rozbic, doprawic solą i przyprawą do kurczaka, odstawić, 2. do mięsa mielonego dodać jajko, bułkę tartą, pokrojonego pora, doprawić solą, sosem sojowym pieprzem i pieprzem ziołowym, 3. kawałek fileta pokroić w kostkę, posolic, wymieszać z miesem mielonym, 4. foremkę wyłozyć rozbitymi kotletami, wyłożyć mieso mielone, z wierzchu przykryć koltecikami, przykryć folią, piec ok 30 min w 180 st, po tym czasie zdjąć folię, piec jeszcze chwilę do zrumienienia, wystudzić smacznego