Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna, domowa wędlina, bez zbędnych ulepszaczy
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12011
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16626
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5365
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12011
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16626
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5365
Składniki
1. część fileta pokroić na plastry, lekko rozbic, doprawic solą i przyprawą do kurczaka, odstawić, 2. do mięsa mielonego dodać jajko, bułkę tartą, pokrojonego pora, doprawić solą, sosem sojowym pieprzem i pieprzem ziołowym, 3. kawałek fileta pokroić w kostkę, posolic, wymieszać z miesem mielonym, 4. foremkę wyłozyć rozbitymi kotletami, wyłożyć mieso mielone, z wierzchu przykryć koltecikami, przykryć folią, piec ok 30 min w 180 st, po tym czasie zdjąć folię, piec jeszcze chwilę do zrumienienia, wystudzić smacznego