Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Palce lizać taki smak.
Polecam.
Odsłon: 525
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 440
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 300
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 42
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 763
Polecam.
Odsłon: 525
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 440
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 300
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 42
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 763
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić z nasion, pokroić w paski i zaparzyć gorącą wodą. Bułkę namoczyć i dobrze odcisnąć. Filety zmielić, dodać przysmażoną na maśle cebulę, jajko, bułkę i przyprawy do smaku. Całość starannie wymieszać i podzielić na trzy równe części.
Formę keksową posmarować olejem, wyłożyć jedną część przygotowanego mięsa. Paprykę dobrze osuszyć i przekładać kolorami poszczególne warstwy mięsne. Górną warstwę mięsa smarujemy olejem.
Piec w temperaturze 180 stopni około 50 minut. Pieczeń możemy podawać na ciepło jak i na zimno.