Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pieczeń na święta.
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 31
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 458
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 147
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 220
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 31
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 458
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 147
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 220
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć w mleku i odcisnąć. Cebulę posiekać i zeszklić na oleju. Bułkę wymieszać z cebulą, mięsem, 2 jajkami, musztardą, natką pietruszki, przyprawą do gyrosa, solą i pieprzem do smaku. Masę mięsną dobrze wyrobić, przenieść do przygotowanej formy posmarowanej tłuszczem i posypanej kminkiem. Starannie wyrównać i posypać górę kminkiem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec przez godzinę do zrumienienia.