Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pieczeń na święta.
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4286
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2568
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 3226
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11232
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4286
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2568
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 3226
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11232
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć w mleku i odcisnąć. Cebulę posiekać i zeszklić na oleju. Bułkę wymieszać z cebulą, mięsem, 2 jajkami, musztardą, natką pietruszki, przyprawą do gyrosa, solą i pieprzem do smaku. Masę mięsną dobrze wyrobić, przenieść do przygotowanej formy posmarowanej tłuszczem i posypanej kminkiem. Starannie wyrównać i posypać górę kminkiem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec przez godzinę do zrumienienia.