Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone w ziołach mlecze ze świeżych śledzi.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9123
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9123
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Mlecze układam na blasze z papierem do pieczenia, skrapiam oliwą posypuję przyprawami i gotowe! Kupiłam świeże śledzie, zostały mi z nich ikra i mlecze, ikra poszła do oleju z cebulką a mlecze chciałam spróbować w inny sposób.
Piekłam ryby i mlecze dodałam na blachę, na 15 minut w 180 stopniach. Mlecze po upieczeniu w konsystencji są lekko kremowe w środku, w smaku tylko lekko rybne- tymianek świetnie się komponuje.