Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone w ziołach mlecze ze świeżych śledzi.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5629
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 939
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28948
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 76
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5629
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 939
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28948
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 76
Składniki
Mlecze układam na blasze z papierem do pieczenia, skrapiam oliwą posypuję przyprawami i gotowe! Kupiłam świeże śledzie, zostały mi z nich ikra i mlecze, ikra poszła do oleju z cebulką a mlecze chciałam spróbować w inny sposób.
Piekłam ryby i mlecze dodałam na blachę, na 15 minut w 180 stopniach. Mlecze po upieczeniu w konsystencji są lekko kremowe w środku, w smaku tylko lekko rybne- tymianek świetnie się komponuje.