Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone w ziołach mlecze ze świeżych śledzi.
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 20
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 56
Domowa chałwa to jeden z najsmaczniejszych deserów wywodzących się z Iranu i...
Odsłon: 26528
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 20
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 56
Domowa chałwa to jeden z najsmaczniejszych deserów wywodzących się z Iranu i...
Odsłon: 26528
Składniki
Mlecze układam na blasze z papierem do pieczenia, skrapiam oliwą posypuję przyprawami i gotowe! Kupiłam świeże śledzie, zostały mi z nich ikra i mlecze, ikra poszła do oleju z cebulką a mlecze chciałam spróbować w inny sposób.
Piekłam ryby i mlecze dodałam na blachę, na 15 minut w 180 stopniach. Mlecze po upieczeniu w konsystencji są lekko kremowe w środku, w smaku tylko lekko rybne- tymianek świetnie się komponuje.