Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki faszerowane serem Camembert i czosnkiem. Do przygotowania w piekarniku lub na grillu.
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8506
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 343
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5172
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4919
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45244
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8506
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 343
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5172
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4919
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45244
Składniki
Pieczarki umyć i usunąć z nich nóżki.
Nóżki pokroić w plasterki.
Natkę umyć i posiekać.
Czosnek obrać i drobno posiekać.
Camembert pokroić na drobne kawałki.
Nóżki, natkę, czosnek i Camembert ucierać z dodatkiem soli aż powstanie lepiąca się masa, którą należy nafaszerować kapelusze a następnie ułożyć je w natłuszczonej formie do zapiekania lub na tacce do grillowania.
Pieczarki piec bez przykrycia w piekarniku z włączonymi grzałkami górną i dolną w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 20 minut. Na grillu piec przykryte folią aluminiową przez około 20-30 minut w zależności od temperatury.
Świetnie smakują podawane ze świeżym pieczywem lub ziemniakami.