Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne jedzonko .
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5762
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1024
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 447
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5762
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1024
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 447
Składniki
Wykonanie: Z mąki, drożdży, oleju, soli i ciepłego mleka zarobić ciasto i odstawić w ciepłe miejsce pod przykryciem do podrośnięcia. Warzywa na patelnię przygotować według opisu na opakowaniu i ostudzić. Podrośnięte ciasto podzielić na dwie części, rozwałkować, nadziać przygotowanymi warzywami, zlepić brzegi, oprószyć mąką.
Wstawi ć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 30 minut.