Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne jedzonko .
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2576
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 132
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2576
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 132
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Składniki
Wykonanie: Z mąki, drożdży, oleju, soli i ciepłego mleka zarobić ciasto i odstawić w ciepłe miejsce pod przykryciem do podrośnięcia. Warzywa na patelnię przygotować według opisu na opakowaniu i ostudzić. Podrośnięte ciasto podzielić na dwie części, rozwałkować, nadziać przygotowanymi warzywami, zlepić brzegi, oprószyć mąką.
Wstawi ć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 30 minut.