Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne jedzonko .
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336684
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4012
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423129
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2597
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336684
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4012
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423129
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2597
Składniki
Wykonanie: Z mąki, drożdży, oleju, soli i ciepłego mleka zarobić ciasto i odstawić w ciepłe miejsce pod przykryciem do podrośnięcia. Warzywa na patelnię przygotować według opisu na opakowaniu i ostudzić. Podrośnięte ciasto podzielić na dwie części, rozwałkować, nadziać przygotowanymi warzywami, zlepić brzegi, oprószyć mąką.
Wstawi ć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 30 minut.