Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste, szybkie i smaczne pierogi ruskie w waflu.
nóż, praska do ziemniaków, maszynka do mięsa, miska, widelec, talerze do panierki,
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1306
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24876
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1306
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24876
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 90
Składniki
1. Ziemniaki obrać, opłukać ugotować przecisnąć przez praskę. 2. Cebule obrać i pokroić w kostkę podsmażyć na złoty kolor. 3. Ser zmielić przez maszynkę do mięsa. 4. Wszystkie składniki dokładnie połączyć z sobą ,doprawiamy solą i pieprzem. 5. Wafle tortowe rozłożyć na każdą nałożyć jeszcze ciepły farsz odczekać około 10 min., aby wafle nam zmiękły. 6. Zwinąć w rulon pokroić pod skosem na szerokość 1,5 cm. 7. Jajka rozbełtać widelcem dolać zimne mleko wymieszać. 8. Pierożki wkładać do jajka stroną gdzie widać farsz z obydwu stron, następnie obtaczać w tartej bułce. 9. Smażyć na gorącym oleju na złoty kolor