Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8105
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 390
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8105
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 390
Składniki
Ryż ugotować, ostudzić, odcedzić. Potem wymieszać go z ubitymi jajkami, serem, tartą bułką i przyprawą. Na patelni rozgrzać masło, wyłożyć masę omletową. Na jej jednej połowie ułożyć pokrojone w plastry pomidory. Patelnię przykryć, omlet usmażyć na małym ogniu. Podawać złożony i oprószony szczypiorkiem.