Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli podczas oglądania filmu lubisz chrupać nachosy maczając je w ulubionym dipie, mamy dla ciebie superprosty przepis na pikantny sos, który przygotujesz w zaledwie 7 minut. Warto wypróbować naszą propozycję, bo jak wiadomo, chipsy podane bez sosów nie smakują tak spektakularnie.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 81
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 81
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Cebulę i ostrą papryczkę bardzo drobno posiekaj.
Pomidory wyłóż do miski, połącz z cebulą oraz papryką. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i całość dopraw solą oraz pieprzem.
Na samym końcu wlej sok z limonki, wszystko razem dokładnie zamieszaj.
Podawaj wraz z ulubionymi chipsami.
Jeśli chcesz przełamać ostry smak dipu, możesz dodać do niego odrobinę cukru.