Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Superowa przekąska dla niespodziewanych gości.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 169
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1176
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1219
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 169
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1176
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1219
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13328
Składniki
Wykonanie: Rozgrzać olej, wrzucić posiekaną cebulę, wsypać kaszę i mieszając smażyć 5 minut. Następnie wlać 1 litr wrzątku, dodać przyprawy do smaku i gotować na wolnym ogniu około 30 minut do miękkości. Brokuły ugotować według opisu na opakowaniu. Ciepłą kaszę wyłożyć na półmisek, obłożyć ugotowanymi brokułami, migdałami wcześniej uprażonymi. Osobiście polecam polać brokuły olejem smakowym