Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Superowa przekąska dla niespodziewanych gości.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7763
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 259
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2868
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 568
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7763
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 259
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2868
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 568
Składniki
Wykonanie: Rozgrzać olej, wrzucić posiekaną cebulę, wsypać kaszę i mieszając smażyć 5 minut. Następnie wlać 1 litr wrzątku, dodać przyprawy do smaku i gotować na wolnym ogniu około 30 minut do miękkości. Brokuły ugotować według opisu na opakowaniu. Ciepłą kaszę wyłożyć na półmisek, obłożyć ugotowanymi brokułami, migdałami wcześniej uprażonymi. Osobiście polecam polać brokuły olejem smakowym