Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś syn namówił mnie na pizze, to nie mój klimat ale że kupiłam w Biedronce gotowy spód zrobiłam mu niech się cieszy.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1410
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 409
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1410
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 409
Składniki
Przygotować gotowy spód do pizzy.
Pieczarki oczyścić i pokroić dowolnie.
Spód od pizzy rozłożyć.
Posmarować swojskim keczupem lub kto czym chce.
W międzyczasie na patelnie wlać olej, podsmażyć cebulę pokrojoną w kostkę i pieczarki do czasu wyparowania soków.
Ostudzone pieczarki położyć na pizze.
Posypać szczyptą ziół prowansalskich ( każdy może dodać swoje dodatki ).
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 200 stopni i piec 20 minut. Pięć minut przed końcem położyć ser kto jaki chce.
Wyszła pyszna ale tak jak pisałam to nie moje smaki.