Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś syn namówił mnie na pizze, to nie mój klimat ale że kupiłam w Biedronce gotowy spód zrobiłam mu niech się cieszy.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4175
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 675
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17393
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3252
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 214
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4175
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 675
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17393
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3252
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 214
Składniki
Przygotować gotowy spód do pizzy.
Pieczarki oczyścić i pokroić dowolnie.
Spód od pizzy rozłożyć.
Posmarować swojskim keczupem lub kto czym chce.
W międzyczasie na patelnie wlać olej, podsmażyć cebulę pokrojoną w kostkę i pieczarki do czasu wyparowania soków.
Ostudzone pieczarki położyć na pizze.
Posypać szczyptą ziół prowansalskich ( każdy może dodać swoje dodatki ).
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 200 stopni i piec 20 minut. Pięć minut przed końcem położyć ser kto jaki chce.
Wyszła pyszna ale tak jak pisałam to nie moje smaki.