Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś syn namówił mnie na pizze, to nie mój klimat ale że kupiłam w Biedronce gotowy spód zrobiłam mu niech się cieszy.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112899
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 185
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 449
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 434
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 783
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112899
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 185
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 449
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 434
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 783
Składniki
Przygotować gotowy spód do pizzy.
Pieczarki oczyścić i pokroić dowolnie.
Spód od pizzy rozłożyć.
Posmarować swojskim keczupem lub kto czym chce.
W międzyczasie na patelnie wlać olej, podsmażyć cebulę pokrojoną w kostkę i pieczarki do czasu wyparowania soków.
Ostudzone pieczarki położyć na pizze.
Posypać szczyptą ziół prowansalskich ( każdy może dodać swoje dodatki ).
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 200 stopni i piec 20 minut. Pięć minut przed końcem położyć ser kto jaki chce.
Wyszła pyszna ale tak jak pisałam to nie moje smaki.