Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest bardzo prosty a składniki każdy dodaje według swoich upodobań, i co najważniejsze bardzo szybciutko można ją przygotować. Ta pizza za każdym razem wychodzi, nie musimy się martwić czy ciasto drożdżowe nam wyrośnie. Polecam!
Rodzaj lekko chrupiącego pieczywa. Idealna na śniadanie, kolację i przegryzk...
Odsłon: 73
Gulasz z kapusty i mięsa mielonego to zupełnie inne wydanie polskiej kuchni....
Odsłon: 864
Krem śmietankowo - serowy to krem bardzo smaczny, prosty w przygotowaniu myśl...
Odsłon: 145
Rodzaj lekko chrupiącego pieczywa. Idealna na śniadanie, kolację i przegryzk...
Odsłon: 73
Gulasz z kapusty i mięsa mielonego to zupełnie inne wydanie polskiej kuchni....
Odsłon: 864
Krem śmietankowo - serowy to krem bardzo smaczny, prosty w przygotowaniu myśl...
Odsłon: 145
Składniki
Na jednym placku tortilli dajemy połowę startego sera, przykrywamy drugim plackiem. Passatę mieszamy z oregano i solą. Takim sosikiem smarujemy drugi placek. Na to wykładamy ulubione dodatki i posypujemy resztą sera. Pieczemy ok. 10 min w 170 st. Smacznego!