Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosty przepis na wykorzystanie cukini
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2983
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 576
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3674
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 244
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 350
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2983
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 576
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3674
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 244
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 350
Składniki
1. cukinie obieramy i kroimy w plastry ok.1 cm, wrzucamy do cedzaka i solimy żeby puściła wodę odstawiamy na ok. 30min
2. Do miseczki przelewamy nie wielką ilość ketchupu, dodajemy oregano i pieprz , mieszamy Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach
3. Cukinie rozkładamy na blaszce wyłożona paierem do pieczenia, smarujemy ketchupem, posypujemy serem żółtym i na to kładziemy plasterek salamii
4. Ta przygotowana cukinie wrzucamy do nagrzanego do 180' piekarnika i pieczemy ok. 30 minut.
5. Gotowa cukinie przekładamy na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym ( aby pochlonil nadmiar wody ) i posypujemy szczypiorkiem. smacznego ;)