Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna przekąska z ciasta francuskiego w formie pizzerynek, nadziane prosta sałatką z ogórka, papryki czerwonej ,sera żółtego oraz szynki. Polecam
blaszka, papier do pieczenia, nóż, miska, łyżka, deska do krojenia,
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 97
Wypróbuj koniecznie ten przepis na pyszną sałatkę brokułową doskonałą na każd...
Odsłon: 1457
Makaron spaghetti podany z sosem serowo śmietankowym.
Odsłon: 83
Szybki i prosty w przygotowaniu torcik z bitą śmietaną i galaretką. Idealny n...
Odsłon: 1192
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 97
Wypróbuj koniecznie ten przepis na pyszną sałatkę brokułową doskonałą na każd...
Odsłon: 1457
Makaron spaghetti podany z sosem serowo śmietankowym.
Odsłon: 83
Szybki i prosty w przygotowaniu torcik z bitą śmietaną i galaretką. Idealny n...
Odsłon: 1192
Składniki
Na początku przygotować sałatkę. Wszystkie składniki na sałatkę umyć, oczyścić , osuszyć , następnie drobno pokroić, przełożyć do miski dodać majonez i wymieszać. Ciasto francuskie rozwinąć , rozłożyć przygotowaną sałatkę zostawiając około pół cm. po długości. wolnego ciasta. Zwinąć ciasno w rulon, następnie pokroić w 1,5 cm krążki. Krążki ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia przecięciem do papieru. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec na złoty kolor 20 - 25 minut. Po upieczeniu wyjąć i zajadać. Smacznego
Rozłożenie ciasta francuskiego i nałożenie sałatki.
Zwinięcie w rulon, pokrojenie w krążki i ułożenie na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Przekąska gotowa do podania.