Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna przekąska z ciasta francuskiego w formie pizzerynek, nadziane prosta sałatką z ogórka, papryki czerwonej ,sera żółtego oraz szynki. Polecam
blaszka, papier do pieczenia, nóż, miska, łyżka, deska do krojenia,
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7583
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2645
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7583
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2645
Składniki
Na początku przygotować sałatkę. Wszystkie składniki na sałatkę umyć, oczyścić , osuszyć , następnie drobno pokroić, przełożyć do miski dodać majonez i wymieszać. Ciasto francuskie rozwinąć , rozłożyć przygotowaną sałatkę zostawiając około pół cm. po długości. wolnego ciasta. Zwinąć ciasno w rulon, następnie pokroić w 1,5 cm krążki. Krążki ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia przecięciem do papieru. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec na złoty kolor 20 - 25 minut. Po upieczeniu wyjąć i zajadać. Smacznego
Rozłożenie ciasta francuskiego i nałożenie sałatki.
Zwinięcie w rulon, pokrojenie w krążki i ułożenie na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Przekąska gotowa do podania.