Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie dolewać oleju w trakcie smażenia ponieważ placki będą się rozpadać.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4840
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13147
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5774
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7384
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4840
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13147
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5774
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7384
Składniki
Cukinię już obraną i oczyszczoną
Zetrzeć na tarce jarzynowej,
Posolić i wymieszać.
Dodać cebulę pokrojoną w drobną kostkę
Oraz resztę składników z opisu, dokładnie wymieszać.
Na patelnię wlać więcej oleju rozgrzać go i zmniejszyć gaz. Na wolnym ogniu smażyć placki z obu stron na rumiano.
Podawać kto z czym lubi u mnie ze śmietaną.