Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie dolewać oleju w trakcie smażenia ponieważ placki będą się rozpadać.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326165
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12013
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16632
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5371
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326165
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12013
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16632
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5371
Składniki
Cukinię już obraną i oczyszczoną
Zetrzeć na tarce jarzynowej,
Posolić i wymieszać.
Dodać cebulę pokrojoną w drobną kostkę
Oraz resztę składników z opisu, dokładnie wymieszać.
Na patelnię wlać więcej oleju rozgrzać go i zmniejszyć gaz. Na wolnym ogniu smażyć placki z obu stron na rumiano.
Podawać kto z czym lubi u mnie ze śmietaną.