Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie dolewać oleju w trakcie smażenia ponieważ placki będą się rozpadać.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113087
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 476
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 808
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 605
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113087
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 476
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 808
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 605
Składniki
Cukinię już obraną i oczyszczoną
Zetrzeć na tarce jarzynowej,
Posolić i wymieszać.
Dodać cebulę pokrojoną w drobną kostkę
Oraz resztę składników z opisu, dokładnie wymieszać.
Na patelnię wlać więcej oleju rozgrzać go i zmniejszyć gaz. Na wolnym ogniu smażyć placki z obu stron na rumiano.
Podawać kto z czym lubi u mnie ze śmietaną.