Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie dolewać oleju w trakcie smażenia ponieważ placki będą się rozpadać.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1356
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1356
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Cukinię już obraną i oczyszczoną
Zetrzeć na tarce jarzynowej,
Posolić i wymieszać.
Dodać cebulę pokrojoną w drobną kostkę
Oraz resztę składników z opisu, dokładnie wymieszać.
Na patelnię wlać więcej oleju rozgrzać go i zmniejszyć gaz. Na wolnym ogniu smażyć placki z obu stron na rumiano.
Podawać kto z czym lubi u mnie ze śmietaną.