Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie dolewać oleju w trakcie smażenia ponieważ placki będą się rozpadać.
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2146
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 151
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2146
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 151
Składniki
Cukinię już obraną i oczyszczoną
Zetrzeć na tarce jarzynowej,
Posolić i wymieszać.
Dodać cebulę pokrojoną w drobną kostkę
Oraz resztę składników z opisu, dokładnie wymieszać.
Na patelnię wlać więcej oleju rozgrzać go i zmniejszyć gaz. Na wolnym ogniu smażyć placki z obu stron na rumiano.
Podawać kto z czym lubi u mnie ze śmietaną.