Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupią aż miło, a to dzięki cheddarowi. Placki z cukini, marchwi z dodatekiem sera skradły nasze podniebienia.
Naleśniki z twarogiem i bananami to klasyka, która łączy w sobie delikatność...
Odsłon: 269
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 19658
Udka soczyste z kurczaka pieczone w aromatycznej marynacie, podane z kiszoną...
Odsłon: 5512
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 156
Naleśniki z twarogiem i bananami to klasyka, która łączy w sobie delikatność...
Odsłon: 269
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 19658
Udka soczyste z kurczaka pieczone w aromatycznej marynacie, podane z kiszoną...
Odsłon: 5512
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 156
Składniki
Umyć warzywa. Cebulę pokroić w kosteczkę.Cukinię zetrzeć na tarce na dużych oczkach, lekko posolić odstawić na kilka miniut. Następnie wycisnąć z nadmiaru wody i zetrezeć do niej marchewkę, ser cheddar oraz resztę składników. Wypiekać placki w dobrze rozgrzanej gofrownicy posmarowanej ojejem lub oliwą na złoto. U mnie wyszło 4 sztuki ( moja gofrownica jest dość duża.)