Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupią aż miło, a to dzięki cheddarowi. Placki z cukini, marchwi z dodatekiem sera skradły nasze podniebienia.
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2493
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1881
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1633
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1577
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2493
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1881
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1633
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1577
Składniki
Umyć warzywa. Cebulę pokroić w kosteczkę.Cukinię zetrzeć na tarce na dużych oczkach, lekko posolić odstawić na kilka miniut. Następnie wycisnąć z nadmiaru wody i zetrezeć do niej marchewkę, ser cheddar oraz resztę składników. Wypiekać placki w dobrze rozgrzanej gofrownicy posmarowanej ojejem lub oliwą na złoto. U mnie wyszło 4 sztuki ( moja gofrownica jest dość duża.)