Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupią aż miło, a to dzięki cheddarowi. Placki z cukini, marchwi z dodatekiem sera skradły nasze podniebienia.
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29006
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29006
Składniki
Umyć warzywa. Cebulę pokroić w kosteczkę.Cukinię zetrzeć na tarce na dużych oczkach, lekko posolić odstawić na kilka miniut. Następnie wycisnąć z nadmiaru wody i zetrezeć do niej marchewkę, ser cheddar oraz resztę składników. Wypiekać placki w dobrze rozgrzanej gofrownicy posmarowanej ojejem lub oliwą na złoto. U mnie wyszło 4 sztuki ( moja gofrownica jest dość duża.)