Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 496
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 133
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 296
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 340
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 496
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 133
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 296
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 340
Składniki
1. Mąkę wraz z proszkiem do pieczenia, karobem i szczyptą imbiru przesiać do miski przez sitko. 2. Cukier i cukier waniliowy rozpuścić w mleku sojowym, dodać do mąki, wymieszać, wbić jajko i zmiksować na gładką masę. 3. Na koniec dodać pokrojone w małą kostkę jabłko. 4. Placki smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor klika razy obracając. Podawać z cukrem pudrem.