Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowe połączenie ale placuszki są przepyszne.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17692
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1797
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15387
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5965
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9117
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17692
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1797
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15387
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5965
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9117
Składniki
Wykonanie: Pieczarki pokroić w cienkie plastry i z cebulą podsmażyć na złoty kolor. Następnie połączyć z mąką, sodą, płatkami, jajami, mlekiem i przyprawić do smaku. Masę dokładnie wymieszać i smażyć cienkie placuszki na dobrze rozgrzanym tłuszczu.