Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj postanowiłam trochę pomieszać. I padło na placki ziemniaczane. Wyszły bardzo smaczne, delikatne i chrupiące. Niby zwykłe placki, ale w smaku - rewelacyjne.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 160
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1117
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 160
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1117
Składniki
Ziemniaki i cebulę obrać i zetrzeć na tarce, dodać pozostałe składniki i wymieszać. Olej rozgrzać na patelni. Na rozgrzany olej wykładać ciasto łyżką i smażyć na złoty kolor z obu stron. Gotowe. Można podać ze śmietaną lub bez.