Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj postanowiłam trochę pomieszać. I padło na placki ziemniaczane. Wyszły bardzo smaczne, delikatne i chrupiące. Niby zwykłe placki, ale w smaku - rewelacyjne.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 686
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 661
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 251
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 686
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 661
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 251
Składniki
Ziemniaki i cebulę obrać i zetrzeć na tarce, dodać pozostałe składniki i wymieszać. Olej rozgrzać na patelni. Na rozgrzany olej wykładać ciasto łyżką i smażyć na złoty kolor z obu stron. Gotowe. Można podać ze śmietaną lub bez.