Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, tanie, szybkie w wykonaniu.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 182
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 297
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 182
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 297
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć, odsączyć nadmiar soku, połączyć z mąką, przyprawami do smaku, drobno posiekaną cebulą i twarogiem utartym z jajkami. Masę dokładnie wymieszać, dodać posiekaną miętę i jeszcze raz wymieszać. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto. Podawać z dowolnym sosem lub jogurtem.