Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przyrządzeniu, smaczne i pożywne danie wegetariańskie. Idealne na lekką kolację...
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6233
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 192
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 149
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 285
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 502
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6233
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 192
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 149
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 285
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 502
Składniki
Ziemniaki i cebulę zetrzeć na drobnej tarce jarzynowej, odstawić i po chwili zlać nagromadzony sok (nie mieszać, aby pozostała skrobia). Do ziemniaków dodać jajko, mąkę, sól i pieprz, wymieszać. Smażyć placki na rozgrzanym oleju na złoty kolor z obu stron. Po usmażeniu osuszyć z tłuszczu na ręcznikach papierowych. Na każdym placku układać plaster mozarelli, zapiekać kilka minut w nagrzanym i nastawionym na funkcję grill piekarniku. Przed podaniem posypać placki kostką pomidorową i udekorować gałązkami tymianku.