Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
No cóż różności panierujemy,smażymy i jemy,jabłka w tej odsłonie są przepyszne,jako deser lub skromny obiad. Serdecznie polecam:)
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 10229
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością warzyw to propozycja dl...
Odsłon: 306
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 10229
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością warzyw to propozycja dl...
Odsłon: 306
Składniki
Umyte jabłka pokroić w 1cm plastry,wyciąć środek nasienny. Nie musimy obierać z łupinki. Plastry jabłek obtoczyć w mące,jajku i bułce tartej,kłaść na rozgrzane masło,smażyć z dwóch stron. Odsączyć na ręczniku papierowym,posypać cynamonem i cukrem pudrem. Smacznego życzę!