Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
No cóż różności panierujemy,smażymy i jemy,jabłka w tej odsłonie są przepyszne,jako deser lub skromny obiad. Serdecznie polecam:)
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 123
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 150
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 316
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 123
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 150
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 316
Składniki
Umyte jabłka pokroić w 1cm plastry,wyciąć środek nasienny. Nie musimy obierać z łupinki. Plastry jabłek obtoczyć w mące,jajku i bułce tartej,kłaść na rozgrzane masło,smażyć z dwóch stron. Odsączyć na ręczniku papierowym,posypać cynamonem i cukrem pudrem. Smacznego życzę!