Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4157
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 342
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1154
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4157
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 342
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1154
Składniki
Mięso opłukać, czosnek przepuścić przez praskę, mięso polać olejem,posypac czosnkiem i przyprawami dokładnie natrzeć, pozostawić na dwie godziny, potem dać do woreczka do pieczenia mięs i dokładnie spiąć, wstawić do piekarnika , piec w 180'' ok 1 godz. Podawać z ziemniakami i brukselką.