Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 318
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 253
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 177
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 745
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 318
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 253
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 177
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 745
Składniki
Mięso opłukać, czosnek przepuścić przez praskę, mięso polać olejem,posypac czosnkiem i przyprawami dokładnie natrzeć, pozostawić na dwie godziny, potem dać do woreczka do pieczenia mięs i dokładnie spiąć, wstawić do piekarnika , piec w 180'' ok 1 godz. Podawać z ziemniakami i brukselką.