Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane pomidory są wspaniałą przystawką na Wielkanoc. Sprawdzą się też idealnie na wyjątkowe śniadanie. Wybornie smakują z grzankami.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2721
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1246
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 715
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 66
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2721
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1246
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 715
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 66
Składniki
1. Jajka ugotować na twardo, a po ich ustudzeniu pokroić w kostkę. 2. Szynkę pokroić w kostkę i dodać do jajek. 3. Pomidory umyć, ściąć z nich wierzchy i wydrążyć miąższ. 4. Kilka łyżek soku z pomidora przecisnąć przez sitko i połączyć z majonezem. 5. Szynkę i jajka połączyć z sosem. 6. Przyprawić solą, pieprzem i natką. 7. Wydrążone pomidory wypełnić przygotowanym nadzieniem. Po czym nałożyć wierzchy. Smacznego! :)