Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane pomidory są wspaniałą przystawką na Wielkanoc. Sprawdzą się też idealnie na wyjątkowe śniadanie. Wybornie smakują z grzankami.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 224
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4507
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12212
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6927
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5656
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 224
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4507
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12212
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6927
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5656
Składniki
1. Jajka ugotować na twardo, a po ich ustudzeniu pokroić w kostkę. 2. Szynkę pokroić w kostkę i dodać do jajek. 3. Pomidory umyć, ściąć z nich wierzchy i wydrążyć miąższ. 4. Kilka łyżek soku z pomidora przecisnąć przez sitko i połączyć z majonezem. 5. Szynkę i jajka połączyć z sosem. 6. Przyprawić solą, pieprzem i natką. 7. Wydrążone pomidory wypełnić przygotowanym nadzieniem. Po czym nałożyć wierzchy. Smacznego! :)