Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane pomidory są wspaniałą przystawką na Wielkanoc. Sprawdzą się też idealnie na wyjątkowe śniadanie. Wybornie smakują z grzankami.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 24
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 356
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 24
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 356
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Składniki
1. Jajka ugotować na twardo, a po ich ustudzeniu pokroić w kostkę. 2. Szynkę pokroić w kostkę i dodać do jajek. 3. Pomidory umyć, ściąć z nich wierzchy i wydrążyć miąższ. 4. Kilka łyżek soku z pomidora przecisnąć przez sitko i połączyć z majonezem. 5. Szynkę i jajka połączyć z sosem. 6. Przyprawić solą, pieprzem i natką. 7. Wydrążone pomidory wypełnić przygotowanym nadzieniem. Po czym nałożyć wierzchy. Smacznego! :)