Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto , ładnie wygląda i super smakuje.
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4834
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4775
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44702
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 351
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4834
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4775
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44702
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 351
Składniki
BISZKOPT: Białka ubić , dodać cukier, następnie żółtka i dalej ubijać. Oba rodzaje mąki i proszek do pieczenia mieszamy ze sobą. Dodajemy do ubitych jajek i mieszamy delikatnie drewnianą łyżką. Wylewamy na formę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy 35 min w temperaturze 180 stopni. Po ostudzeniu nasączyć sokiem z brzoskwini.
MASA: Ubić śmietanę z cukrem, dodać śmietan fixy. Następnie dodać pokruszone batony i pokrojone brzoskwinie. Wymieszać delikatnie. Masę nałożyć na biszkopt .
Na wierzch wylewamy tężejącą galaretkę.SMACZNEGO!