Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną przekąskę do piwa, maczanka z olejem rydzowym, niesamowity smak i aromat, a do tego chrupiące grillowane pieczywo żytnie. Palce lizać :-) Smacznego !!! https://youtu.be/7-_BBi7Xh_w
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22175
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 155
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 345
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 472
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22175
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 155
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 345
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 472
Składniki
Twaróg z jogurtem wrzucamy do miski i ugniatamy, dolewamy odrobinę oleju, solimy i pieprzymy do smaku. Całość dokładnie mieszamy na jednolitą masę, następnie przekładamy na głęboki talerz i rozprowadzamy po jego całej powierzchni, na końcu zalewamy resztę oleju, delikatnie solimy i pieprzymy. Dookoła układamy chrupiące pieczywo. Gotowe :-) Smacznego !!!