Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy napisać Wielkanoc, aby już w przepisie zbudować świąteczny nastrój. Żurek, pasztet, pasta jajeczna czy mazurek to potrawy, które kojarzą nam się z świętami Wielkiej Nocy. Dwa lata temu ukazał się odcinek z przepisem na wielkanocne hot dogi. Dokładanie tak jak we wspomnianym odcinku, (kto nie oglądał proszę nadrobić) pasta jajeczna będzie najważniejszym elementem mojej przekąski. Proponowana przekąska na pewno wywróci do góry nogami wasze dotychczasowe Święta.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 14
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 25
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 138
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 10970
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 272
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 14
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 25
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 138
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 10970
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 272
Składniki
Przygotowanie zaczynamy od zrobienia pasty jajecznej składającej się z pokrojonych w kostkę trzech jajek, posiekanego szczypiorku, trzech łyżek majonezu oraz pieprzu i soli do smaku. Następnie dodajemy półtorej łyżeczki pasty Wasabi, którą znamy z filmu z Jeanem Reno. Wymieszaną pastę nakładamy na krakersy, dopełniając całość kawałkami wędzonego łososia