Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy napisać Wielkanoc, aby już w przepisie zbudować świąteczny nastrój. Żurek, pasztet, pasta jajeczna czy mazurek to potrawy, które kojarzą nam się z świętami Wielkiej Nocy. Dwa lata temu ukazał się odcinek z przepisem na wielkanocne hot dogi. Dokładanie tak jak we wspomnianym odcinku, (kto nie oglądał proszę nadrobić) pasta jajeczna będzie najważniejszym elementem mojej przekąski. Proponowana przekąska na pewno wywróci do góry nogami wasze dotychczasowe Święta.
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7691
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2726
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 71226
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7691
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2726
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 71226
Składniki
Przygotowanie zaczynamy od zrobienia pasty jajecznej składającej się z pokrojonych w kostkę trzech jajek, posiekanego szczypiorku, trzech łyżek majonezu oraz pieprzu i soli do smaku. Następnie dodajemy półtorej łyżeczki pasty Wasabi, którą znamy z filmu z Jeanem Reno. Wymieszaną pastę nakładamy na krakersy, dopełniając całość kawałkami wędzonego łososia