Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza przekąska to ślimaczki z ciasta francuskiego z salami, serem i szynka. Proste i szybkie w przygotowaniu. Polecam
papier do pieczenia, nóż, blacha,
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 122
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 80
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 519
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 5307
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 122
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 80
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 519
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 5307
Składniki
Ciasto francuskie rozwijamy, smarujemy ketchupem. Rozkładamy plasterki salami, następnie nakładamy plastry sera żółtego i na wierzch plastry szynki. Całość ciasno zwijamy zlepiając końcówki, kroimy w 1,5 cm. krążki. Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia zachowując większe odstępy. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i pieczemy 20 minut. na złoty rumiany kolor. Smacznego
Pyszna ,szybka i prosta przekąska gotowa do podania.