Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza przekąska to ślimaczki z ciasta francuskiego z salami, serem i szynka. Proste i szybkie w przygotowaniu. Polecam
papier do pieczenia, nóż, blacha,
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14397
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1672
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16493
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6629
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14397
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1672
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16493
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6629
Składniki
Ciasto francuskie rozwijamy, smarujemy ketchupem. Rozkładamy plasterki salami, następnie nakładamy plastry sera żółtego i na wierzch plastry szynki. Całość ciasno zwijamy zlepiając końcówki, kroimy w 1,5 cm. krążki. Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia zachowując większe odstępy. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i pieczemy 20 minut. na złoty rumiany kolor. Smacznego
Pyszna ,szybka i prosta przekąska gotowa do podania.