Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska z ciasta francuskiego z kurczakiem, warzywami, majonezem i aż trzema rodzajami sera. Pyszna przystawka na imprezę.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 997
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666485
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 997
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666485
Składniki
Pierś kurczaka pokroić w drobną kostkę, tak samo wszystkie warzywa, żeby miały podobną wielkość. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem, to będzie nasz farsz do nadziewania.
Z ciasta wyciąć szklanką kółka, nałożyć farsz i przykryć kolejnym kawałkiem ciasta, brzegi zacisnąć widelcem, a na środku delikatnie przeciąć nożem. Na koniec posmarować roztrzepanym jajkiem i posypać sezamem. Pieczemy około 20 min w 200*C.
Smacznego!