Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska z ciasta francuskiego z kurczakiem, warzywami, majonezem i aż trzema rodzajami sera. Pyszna przystawka na imprezę.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5943
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5943
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Pierś kurczaka pokroić w drobną kostkę, tak samo wszystkie warzywa, żeby miały podobną wielkość. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem, to będzie nasz farsz do nadziewania.
Z ciasta wyciąć szklanką kółka, nałożyć farsz i przykryć kolejnym kawałkiem ciasta, brzegi zacisnąć widelcem, a na środku delikatnie przeciąć nożem. Na koniec posmarować roztrzepanym jajkiem i posypać sezamem. Pieczemy około 20 min w 200*C.
Smacznego!