Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska z ciasta francuskiego z kurczakiem, warzywami, majonezem i aż trzema rodzajami sera. Pyszna przystawka na imprezę.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 104
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2443
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2862
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 104
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2443
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2862
Składniki
Pierś kurczaka pokroić w drobną kostkę, tak samo wszystkie warzywa, żeby miały podobną wielkość. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem, to będzie nasz farsz do nadziewania.
Z ciasta wyciąć szklanką kółka, nałożyć farsz i przykryć kolejnym kawałkiem ciasta, brzegi zacisnąć widelcem, a na środku delikatnie przeciąć nożem. Na koniec posmarować roztrzepanym jajkiem i posypać sezamem. Pieczemy około 20 min w 200*C.
Smacznego!