Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre połączenie smaków. Polecam na rodzinne spotkanie.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113045
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 422
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113045
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 422
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Składniki
Twarożek wymieszać z gruszką i rukolą. Przyprawić solą i pieprzem . Filiżanki wyłożyć folią spożywczą ( tak żeby sporo wystawała ), a następnie plasterkami łososia ( te nie powinny wystawać ). Do środka ponakładać masę twarogową i zakręcić folię, żeby powstały ,,cukierki ,,. Pozostawić w lodówce na ok 20 min. Rozwinąć kulki z folii i ułożyć na półmisku, na podkładkach z plasterków cytryny. Udekorować wg uznania. Mogą być np. kwiatki z gruszki. Przed podaniem skropić sokiem z cytryny. Smacznego