Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre połączenie smaków. Polecam na rodzinne spotkanie.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35923
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 154
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 264
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 314
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35923
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 154
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 264
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 314
Składniki
Twarożek wymieszać z gruszką i rukolą. Przyprawić solą i pieprzem . Filiżanki wyłożyć folią spożywczą ( tak żeby sporo wystawała ), a następnie plasterkami łososia ( te nie powinny wystawać ). Do środka ponakładać masę twarogową i zakręcić folię, żeby powstały ,,cukierki ,,. Pozostawić w lodówce na ok 20 min. Rozwinąć kulki z folii i ułożyć na półmisku, na podkładkach z plasterków cytryny. Udekorować wg uznania. Mogą być np. kwiatki z gruszki. Przed podaniem skropić sokiem z cytryny. Smacznego