Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i smaczne danie na wyborną przekąskę.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 74
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 190
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 337
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 593
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 74
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 190
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 337
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 593
Składniki
Wykonanie: Polędwiczki pokroić dosyć drobną kostkę, skropić sokiem z limonki i odstawić do lodówki na pół godziny, po czym dokładnie odsączyć. Awokado, cebulę obrać, pokroić w kostkę i wymieszać z polędwiczką, doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać posiekaną natkę pietruszki, olej cytrynowy z bazylią i jeszcze raz dokładnie wymieszać. Schłodzić w lodówce i podawać. SMACZNEGO.