Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przystawka, która doskonale nadaje się na każde przyjęcie i jest świetnym uzupełnieniem tzw. "zimnej płyty" Dodatkowo bardzo ładnie prezentuje się na stole.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2725
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1252
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 718
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 67
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2725
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1252
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 718
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 67
Składniki
Biały serek rozrabiamy z dwiema łyżeczkami chrzanu, aż do uzyskania jednolitej masy. Następnie smarujemy małe kromeczki pumpernikla przygotowaną pastą. Na każda przekąskę układamy kawałeczek wędzonego łososia i dekorujemy świeżą pietruszka lub koperkiem.
Na kromeczki z pumpernikla układamy plasterki mozzarelli, a następnie każdy kawałek smarujemy pesto. Na wierzchu układamy po plasterku pomidora koktajlowego i czarnej oliwki.