Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska gdy przyjdą niezapowiedziani gości.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34087
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1235
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113553
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34087
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1235
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113553
Składniki
Tortille posmarować serkiem, położyć sałatę lodową, lekko posolić. Na nią ułożyć 4 plastry szynki, następnie 3 plastry sera i na brzegu tortilli kawałki papryki. Zwinąć w roladkę i następnie pokroić na plastry. Drugą tortillę posmarować serkiem, ułożyć plastry szynki i sera żółtego. Na brzegu ułożyć kawałki papryki i dwie ćwiartki ogórka. Zwinąć i również pokroić w plastry. Kawałki tortilli ułożyć na talerzu i udekorować kawałkami natki pietruszki.