Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna rybka w occie, której nie może zabraknąć na świątecznym stole.
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 268
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 890
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7184
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8741
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 268
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 890
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7184
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8741
Składniki
Pstrągi oczyścić, umyć, pokroić na kawałki i posolić. Odstawić na 30 minut. Składniki zalewy umieścić w garnku, zagotować i gotować zalewę kilka minut. Kawałki ryby obtaczać w mące i smażyć na gorącym oleju na rumiano, usmażone odsączyć na ręczniku papierowym i układać w słoiki. Jeszcze gorącą zalewą zalać rybę i zakręcić zakrętki. Gdy ostygną wynieść w chłodne miejsce na kilka dni.