Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna rybka w occie, której nie może zabraknąć na świątecznym stole.
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 877
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1483
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 877
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1483
Składniki
Pstrągi oczyścić, umyć, pokroić na kawałki i posolić. Odstawić na 30 minut. Składniki zalewy umieścić w garnku, zagotować i gotować zalewę kilka minut. Kawałki ryby obtaczać w mące i smażyć na gorącym oleju na rumiano, usmażone odsączyć na ręczniku papierowym i układać w słoiki. Jeszcze gorącą zalewą zalać rybę i zakręcić zakrętki. Gdy ostygną wynieść w chłodne miejsce na kilka dni.