Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna rybka w occie, której nie może zabraknąć na świątecznym stole.
Przepis dnia
Zalet pstrągów nie trzeba opisywać. To przepyszna ryba. Proponuję dzisiaj w t...
Odsłon: 9431
Bardzo lubię ryby, więc w końcu skusiłam się na pieczonego pstrąga.
Odsłon: 23354
Składniki
Pstrągi oczyścić, umyć, pokroić na kawałki i posolić. Odstawić na 30 minut. Składniki zalewy umieścić w garnku, zagotować i gotować zalewę kilka minut. Kawałki ryby obtaczać w mące i smażyć na gorącym oleju na rumiano, usmażone odsączyć na ręczniku papierowym i układać w słoiki. Jeszcze gorącą zalewą zalać rybę i zakręcić zakrętki. Gdy ostygną wynieść w chłodne miejsce na kilka dni.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Roladki (rollsy) z naleśników ze szpinakiem i pstrągiem
Przekąski
Marmurkowe jajka
Przekąski
Babka ziemniaczana ze swojskim smalcem
Przekąski
Wytrawne rurki z ciasta francuskiego z pastą z tuńczyka
Roladki (rollsy) z naleśników ze szpinakiem i pstrągiem
Idealna, efektowana i bardzo smaczna przekąska na karnawałową imprezę. Roladk...
Odsłon: 1
Marmurkowe jajka
Polecam proste jajka na świąteczny stół, łatwo się robi a na prawdę wyglądają...
Odsłon: 53