Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna rybka w occie, której nie może zabraknąć na świątecznym stole.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 827
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 663
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5663
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 584
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4812
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1026
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 827
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 663
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5663
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 584
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4812
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1026
Składniki
Pstrągi oczyścić, umyć, pokroić na kawałki i posolić. Odstawić na 30 minut. Składniki zalewy umieścić w garnku, zagotować i gotować zalewę kilka minut. Kawałki ryby obtaczać w mące i smażyć na gorącym oleju na rumiano, usmażone odsączyć na ręczniku papierowym i układać w słoiki. Jeszcze gorącą zalewą zalać rybę i zakręcić zakrętki. Gdy ostygną wynieść w chłodne miejsce na kilka dni.