Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super pstrąg,można zrobić na grillu.
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 594
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 775
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 594
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 775
Składniki
rybę dokładnie skrobiemy z łusek myjemy osuszamy,skrapiamy cytryną,solimy,pieprzymy odstawiamy na 30 minut w chłodne miejsce. pstrąga nacinamy przy grzbiecie i w nacięte miejsca wkładamy masełko,wewnątrz rybę posypujemy szczyptą tymianku,przed pieczeniem posypujemy lub cienko nacieramy papryką słodką,aby była chrupiąca skórka. pieczemy na oleju około 7 minut z każdej strony po upieczeniu w rybie będą otwory po maśle,napełniamy je masełkiem wymieszanym z posiekaną zieleniną podajemy z warzywami,ziemniakami,pieczarkami.