Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super pstrąg,można zrobić na grillu.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 90
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 42
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 66
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 90
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 42
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 66
Składniki
rybę dokładnie skrobiemy z łusek myjemy osuszamy,skrapiamy cytryną,solimy,pieprzymy odstawiamy na 30 minut w chłodne miejsce. pstrąga nacinamy przy grzbiecie i w nacięte miejsca wkładamy masełko,wewnątrz rybę posypujemy szczyptą tymianku,przed pieczeniem posypujemy lub cienko nacieramy papryką słodką,aby była chrupiąca skórka. pieczemy na oleju około 7 minut z każdej strony po upieczeniu w rybie będą otwory po maśle,napełniamy je masełkiem wymieszanym z posiekaną zieleniną podajemy z warzywami,ziemniakami,pieczarkami.