Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super pstrąg,można zrobić na grillu.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1057
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 560
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1057
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 560
Składniki
rybę dokładnie skrobiemy z łusek myjemy osuszamy,skrapiamy cytryną,solimy,pieprzymy odstawiamy na 30 minut w chłodne miejsce. pstrąga nacinamy przy grzbiecie i w nacięte miejsca wkładamy masełko,wewnątrz rybę posypujemy szczyptą tymianku,przed pieczeniem posypujemy lub cienko nacieramy papryką słodką,aby była chrupiąca skórka. pieczemy na oleju około 7 minut z każdej strony po upieczeniu w rybie będą otwory po maśle,napełniamy je masełkiem wymieszanym z posiekaną zieleniną podajemy z warzywami,ziemniakami,pieczarkami.