Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super pstrąg,można zrobić na grillu.
Bardzo prosta sałatka śledziowa, którą możemy podać gościom na wigilię i w św...
Odsłon: 393
Szybkie i smaczne ciasteczka pieguski z czekoladą idealne na święta. Można je...
Odsłon: 17
Kaszkowiec przeniesie cię w świat smaków dzieciństwa za sprawą kaszy manny i...
Odsłon: 25865
Bardzo prosta sałatka śledziowa, którą możemy podać gościom na wigilię i w św...
Odsłon: 393
Szybkie i smaczne ciasteczka pieguski z czekoladą idealne na święta. Można je...
Odsłon: 17
Kaszkowiec przeniesie cię w świat smaków dzieciństwa za sprawą kaszy manny i...
Odsłon: 25865
Składniki
rybę dokładnie skrobiemy z łusek myjemy osuszamy,skrapiamy cytryną,solimy,pieprzymy odstawiamy na 30 minut w chłodne miejsce. pstrąga nacinamy przy grzbiecie i w nacięte miejsca wkładamy masełko,wewnątrz rybę posypujemy szczyptą tymianku,przed pieczeniem posypujemy lub cienko nacieramy papryką słodką,aby była chrupiąca skórka. pieczemy na oleju około 7 minut z każdej strony po upieczeniu w rybie będą otwory po maśle,napełniamy je masełkiem wymieszanym z posiekaną zieleniną podajemy z warzywami,ziemniakami,pieczarkami.