Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pudding kokosowy z chia i marakują. Składniki na jedną porcję.
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22720
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15085
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4826
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45249
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 701
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22720
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15085
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4826
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45249
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 701
Składniki
1. W naczyniu wymieszaj mleczko kokosowe z nasionami chia (jeśli używasz miodu lub syropu z agawy również dodaj i całość wymieszaj). 2. Odstaw na 10-15 minut. 3. Po upływie czasu ponownie całość zamieszaj i przełóż do dekoracyjnej miseczki. 4. Na wierzch wyłóż marakuję. 5. Schłodź w lodówce około 1 godziny. 6. Smacznego :-)