Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pudding kokosowy z chia i marakują. Składniki na jedną porcję.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7818
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3006
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7818
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3006
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Składniki
1. W naczyniu wymieszaj mleczko kokosowe z nasionami chia (jeśli używasz miodu lub syropu z agawy również dodaj i całość wymieszaj). 2. Odstaw na 10-15 minut. 3. Po upływie czasu ponownie całość zamieszaj i przełóż do dekoracyjnej miseczki. 4. Na wierzch wyłóż marakuję. 5. Schłodź w lodówce około 1 godziny. 6. Smacznego :-)