Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pudding kokosowy z chia i marakują. Składniki na jedną porcję.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 100450
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1964
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5818
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5819
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 100450
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1964
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5818
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5819
Składniki
1. W naczyniu wymieszaj mleczko kokosowe z nasionami chia (jeśli używasz miodu lub syropu z agawy również dodaj i całość wymieszaj). 2. Odstaw na 10-15 minut. 3. Po upływie czasu ponownie całość zamieszaj i przełóż do dekoracyjnej miseczki. 4. Na wierzch wyłóż marakuję. 5. Schłodź w lodówce około 1 godziny. 6. Smacznego :-)