Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuchy wychodzą bardzo puszyste dzięki ubitej pianie z białek. Przygotujemy je w zaledwie 20 minut.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5621
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27239
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5621
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27239
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Składniki
Białka ubijamy ze szczyptą soli na sztywno.
Suche składniki mieszamy ze sobą,dodajemy mleko,żółtka,miksujemy do połączenia składników.
Jabłka kroimy w kostkę,dodajemy do ciasta,mieszamy.Na końcu dodajemy ubite białka,mieszamy delikatnie do połączenia składników.
Racuchy smażymy na rozgrzanym oleju 2-3 minuty z każdej strony.Usmażone racuchy przekładamy na ręcznik papierowy.
Racuchy podajemy z cukrem pudrem. Życzę smacznego.