Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuchy wychodzą bardzo puszyste dzięki ubitej pianie z białek. Przygotujemy je w zaledwie 20 minut.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 233
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 100
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 233
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 100
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Składniki
Białka ubijamy ze szczyptą soli na sztywno.
Suche składniki mieszamy ze sobą,dodajemy mleko,żółtka,miksujemy do połączenia składników.
Jabłka kroimy w kostkę,dodajemy do ciasta,mieszamy.Na końcu dodajemy ubite białka,mieszamy delikatnie do połączenia składników.
Racuchy smażymy na rozgrzanym oleju 2-3 minuty z każdej strony.Usmażone racuchy przekładamy na ręcznik papierowy.
Racuchy podajemy z cukrem pudrem. Życzę smacznego.