Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuchy wychodzą bardzo puszyste dzięki ubitej pianie z białek. Przygotujemy je w zaledwie 20 minut.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9875
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2508
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1654
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 608
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3778
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9875
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2508
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1654
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 608
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3778
Składniki
Białka ubijamy ze szczyptą soli na sztywno.
Suche składniki mieszamy ze sobą,dodajemy mleko,żółtka,miksujemy do połączenia składników.
Jabłka kroimy w kostkę,dodajemy do ciasta,mieszamy.Na końcu dodajemy ubite białka,mieszamy delikatnie do połączenia składników.
Racuchy smażymy na rozgrzanym oleju 2-3 minuty z każdej strony.Usmażone racuchy przekładamy na ręcznik papierowy.
Racuchy podajemy z cukrem pudrem. Życzę smacznego.