Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie tylko bardzo zdrowe ale przede wszystkim bardzo smaczne chipsy do przegryzania przed telewizorem w jesienne, długie wieczory. Nawet maluchy chętnie je wcinają.
Przepis na bardzo fajny obiad. Wołowina z porami z dodatkiem bazylii oraz jas...
Odsłon: 119
Syrop z owoców pigwowca można dodawać zimą do herbaty zamiast drogich cytryn....
Odsłon: 112
Klops albo inaczej pieczeń rzymska z pieczarkami. Proste pyszne danie obiadow...
Odsłon: 348
Pożywny ryż z dodatkiem warzyw może stanowić dodatek do orientalnego lub swoj...
Odsłon: 206
Delikatne naleśniki wypełnione pełnym smaku farszem pieczarkowo-cebulkowym ob...
Odsłon: 3370
Przepis na bardzo fajny obiad. Wołowina z porami z dodatkiem bazylii oraz jas...
Odsłon: 119
Syrop z owoców pigwowca można dodawać zimą do herbaty zamiast drogich cytryn....
Odsłon: 112
Klops albo inaczej pieczeń rzymska z pieczarkami. Proste pyszne danie obiadow...
Odsłon: 348
Pożywny ryż z dodatkiem warzyw może stanowić dodatek do orientalnego lub swoj...
Odsłon: 206
Delikatne naleśniki wypełnione pełnym smaku farszem pieczarkowo-cebulkowym ob...
Odsłon: 3370
Składniki
Szeroką blachę (tę z wyposażenia piekarnika) wyłożyć papierem do pieczenia. Liście jarmużu umyć, otrząsnąć z nadmiaru wody i pozbawić twardych łodyżek. Porwać na mniejsze kawałki. Ułożyć na papierze . Delikatnie przyprawić solą, pieprzem lub słodką papryką.Skropić olejem. Wstawić do nagrzanego do 160 stopni piekarnika i piec około 5 minut.Liście łatwo się przypalają i pieką się niezbyt równo, dlatego w trakcie pieczenia-zaglądajmy do piekarnika i wyciągajmy już "ususzone"listki.