Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie tylko bardzo zdrowe ale przede wszystkim bardzo smaczne chipsy do przegryzania przed telewizorem w jesienne, długie wieczory. Nawet maluchy chętnie je wcinają.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 743
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113284
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1277
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 801
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 743
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113284
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1277
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 801
Składniki
Szeroką blachę (tę z wyposażenia piekarnika) wyłożyć papierem do pieczenia. Liście jarmużu umyć, otrząsnąć z nadmiaru wody i pozbawić twardych łodyżek. Porwać na mniejsze kawałki. Ułożyć na papierze . Delikatnie przyprawić solą, pieprzem lub słodką papryką.Skropić olejem. Wstawić do nagrzanego do 160 stopni piekarnika i piec około 5 minut.Liście łatwo się przypalają i pieką się niezbyt równo, dlatego w trakcie pieczenia-zaglądajmy do piekarnika i wyciągajmy już "ususzone"listki.