Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Jajka gotujemy na twardo. Odsączone oliwki i kapary siekamy (lub wrzucamy do blendera), posiekane wrzucamy do głebokiego talerza miseczki). Jajka wrzucamy do blendera, dodajemy majonez, rozdrabniamy (lub ścieramy na drobnej tarce, ale dopiero na sam koniec dodajemy majonez) wrzucamy do oliwek i kaparów, mieszamy. Doprawiamy do smaku.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Ferrero 30 sierpnia 2011Zgłoś do usunięcia
Pycha najlepsza pod słońcem jeśli chodzi o pasty. Nie spodziewałam sie niczego specjalnego ale zrobiłam to ze względu na kapary, które uwielbiam i oliwki. Cudo. Świetne przepisy pozostale też1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ferrero 30 sierpnia 2011Zgłoś do usunięcia
Pycha, po prostu pycha. Nie spodziewałam się za bardzo niczego aż tak pysznego. Nie dodałam Fit upu bo nie miałam ale i bez tego jest super1 Kto głosował? | Odpowiedz