Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla mnie genialna przekąska na przyjęcia, która robi się praktycznie sama :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 947
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 789
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12516
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 947
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 789
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12516
Składniki
Ocet balsamiczny połączyć z miodem i gotować do uzyskania konsystencji sosu. Odstawić.
Pistacje obrać z łusek, drobno posiekać. Dodać je do serka i wymieszać. Na plasterku szynki rozsmarować 1 łyżeczkę serka, na niego położyć kawałek figi i zawinąć. Na półmisku ułożyć kawałki figi z roladkami i odrobiną sosu z octu balsamicznego.