Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne co nieco dla smakoszy łososia wędzonego.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9567
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1100
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4433
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 198
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20845
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9567
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1100
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4433
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 198
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20845
Składniki
Na dużej patelni usmażyć naleśniki, posmarować serkiem, posypać szczypiorem i przyprawami i rozłożyć delikatnie łososia. Zwinąć naleśniki w rulon, zawinąć ściśle w folię aluminiową i wstawić do lodówki na 2 godziny
Naleśniki odwinąć z folii i pokroić ukośnie na małe kawałki. Ułożyć na talerzyku , polać sosem musztardowym i posypać kolorowym pieprzem. SMACZNEGO!