Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity pomysł na przekąskę. Remulada duńska uwielbia jajka. Jajka uwielbiają remuladę duńską .
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 817
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 817
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Anchois opłukać w zimnej wodzie, osuszyć. Liście botwiny umyć, osuszyć, odciąć grube łodygi.
Jajka, anchois oraz remuladę duńską utrzeć na gładką masę. Doprawić pieprzem.
Liście botwiny sparzyć w gorącym wywarze. Na liściach ułożyć masę. Zawinąć jak gołąbki.
Posypać sezamem. Podawać schłodzone.