Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity pomysł na przekąskę. Remulada duńska uwielbia jajka. Jajka uwielbiają remuladę duńską .
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1135
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101574
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6055
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1135
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101574
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6055
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Anchois opłukać w zimnej wodzie, osuszyć. Liście botwiny umyć, osuszyć, odciąć grube łodygi.
Jajka, anchois oraz remuladę duńską utrzeć na gładką masę. Doprawić pieprzem.
Liście botwiny sparzyć w gorącym wywarze. Na liściach ułożyć masę. Zawinąć jak gołąbki.
Posypać sezamem. Podawać schłodzone.