Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z tortilli z szynką Szwarcwaldzką, szynką drobiową, czerwoną papryką i Mix sałat, podane jako zimna przystawka.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15069
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2266
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8864
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15069
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2266
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8864
Składniki
1- Roladki z twarożkiem, szynką Szwarcwaldzką, żółtym serem i Mix sałat. Serek śmietankowy mieszamy z majonezem. Każdy placek tortilli smarujemy powstałym sosem. Na każdy placek tortilli rozkładamy szynkę Szwarcwaldzką i żółty ser na całej tortilli oraz Mix sałat. Całość ścisło zwijamy od strony z sałatą w roladkę. Każdą roladę zawijamy ciasno folią spożywczą i odkładamy minimum na godzinę do lodówki. Następnie kroimy każdą roladę na 2-3 centymetrowe plasterki. 2- Roladki z twarożkiem, szynką drobiową, żółtym serem i Mix sałat. Serek śmietankowy mieszamy z majonezem. Każdy placek tortilli smarujemy powstałym sosem. Na każdy placek tortilli rozkładamy szynkę drobiową i żółty ser na całej tortilli oraz Mix sałat. Całość ścisło zwijamy od strony z sałatą w roladkę. Każdą roladę zawijamy ciasno folią spożywczą i odkładamy minimum na godzinę do lodówki. Następnie kroimy każdą roladę na 2-3 centymetrowe plasterki. 3- Roladki z twarożkiem, pokrojoną w cienkie słupki czerwoną papryką, żółtym serem i Mix sałat. Serek śmietankowy mieszamy z majonezem. Każdy placek tortilli smarujemy powstałym sosem. Na każdy placek tortilli rozkładamy cienkie słupki z czerwonej papryki i żółty ser na całej tortilli oraz Mix sałat. Całość ścisło zwijamy od strony z sałatą w roladkę. Każdą roladę zawijamy ciasno folią spożywczą i odkładamy minimum na godzinę do lodówki. Następnie kroimy każdą roladę na 2-3 centymetrowe plasterki. Smacznego!!!