Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z tortilli z szynką Szwarcwaldzką, szynką drobiową, czerwoną papryką i Mix sałat, podane jako zimna przystawka.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14151
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1637
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16134
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6498
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14151
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1637
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16134
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6498
Składniki
1- Roladki z twarożkiem, szynką Szwarcwaldzką, żółtym serem i Mix sałat. Serek śmietankowy mieszamy z majonezem. Każdy placek tortilli smarujemy powstałym sosem. Na każdy placek tortilli rozkładamy szynkę Szwarcwaldzką i żółty ser na całej tortilli oraz Mix sałat. Całość ścisło zwijamy od strony z sałatą w roladkę. Każdą roladę zawijamy ciasno folią spożywczą i odkładamy minimum na godzinę do lodówki. Następnie kroimy każdą roladę na 2-3 centymetrowe plasterki. 2- Roladki z twarożkiem, szynką drobiową, żółtym serem i Mix sałat. Serek śmietankowy mieszamy z majonezem. Każdy placek tortilli smarujemy powstałym sosem. Na każdy placek tortilli rozkładamy szynkę drobiową i żółty ser na całej tortilli oraz Mix sałat. Całość ścisło zwijamy od strony z sałatą w roladkę. Każdą roladę zawijamy ciasno folią spożywczą i odkładamy minimum na godzinę do lodówki. Następnie kroimy każdą roladę na 2-3 centymetrowe plasterki. 3- Roladki z twarożkiem, pokrojoną w cienkie słupki czerwoną papryką, żółtym serem i Mix sałat. Serek śmietankowy mieszamy z majonezem. Każdy placek tortilli smarujemy powstałym sosem. Na każdy placek tortilli rozkładamy cienkie słupki z czerwonej papryki i żółty ser na całej tortilli oraz Mix sałat. Całość ścisło zwijamy od strony z sałatą w roladkę. Każdą roladę zawijamy ciasno folią spożywczą i odkładamy minimum na godzinę do lodówki. Następnie kroimy każdą roladę na 2-3 centymetrowe plasterki. Smacznego!!!