Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna fajna propozycja przekąski typu finger food. Proste i szybkie roladki z tortilli, właściwie, to mogą być ze wszystkim... I chyba już robiłam ze wszystkim, dlatego tym razem była wersja z tuńczykiem.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 25
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 501
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1996
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3983
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 25
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 501
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1996
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3983
Składniki
Tuńczyk rozdrobnić, przełożyć do miski, dodać starte na tarce jajka, siekany drobno szczypiorek, jogurt lub majonez, doprawić solą i pieprzem. Masę rozsmarować na plackach tortilli, zwinąć w roladę, zawinąć w folię spożywczą lub aluminiową i wstawić do lodówki najlepiej na całą noc. Przed podaniem pokroić na plastry. SMACZNEGO!!!