Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna fajna propozycja przekąski typu finger food. Proste i szybkie roladki z tortilli, właściwie, to mogą być ze wszystkim... I chyba już robiłam ze wszystkim, dlatego tym razem była wersja z tuńczykiem.
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 27
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4578
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8489
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1100
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 27
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4578
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8489
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1100
Składniki
Tuńczyk rozdrobnić, przełożyć do miski, dodać starte na tarce jajka, siekany drobno szczypiorek, jogurt lub majonez, doprawić solą i pieprzem. Masę rozsmarować na plackach tortilli, zwinąć w roladę, zawinąć w folię spożywczą lub aluminiową i wstawić do lodówki najlepiej na całą noc. Przed podaniem pokroić na plastry. SMACZNEGO!!!