Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna przystawka, którą przygotujesz w pięć minut! Przepis idealny dla niespodziewanych gości. Smaczne i kolorowe roladki z tortilli wypełnione aromatycznym farszem.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18461
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18461
Składniki
Pęczek szczypiorku drobno siekamy. Ogórki kiszone kroimy w plasterki.
Placek tortilli smarujemy serkiem śmietankowym i posypujemy szczypiorkiem, następnie na tortillę wykładamy plastry sera i szynki.
Na przeciwległych końcach placka układamy dwa rzędy plasterków ogórka. Na środek wykładamy garść świeżych liści sałaty lub szpinaku.
Tortillę zwijamy w ścisły rulon i kroimy na 2-3 cm kawałki. Przystawkę możemy podawać od razu. Smacznego!