Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna przystawka, którą przygotujesz w pięć minut! Przepis idealny dla niespodziewanych gości. Smaczne i kolorowe roladki z tortilli wypełnione aromatycznym farszem.
Smaczne danie :)
Odsłon: 333
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 784
Placki kakaowe ze startymi jabłkami na obiad lub podwieczorek.
Odsłon: 300
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 4796
Smaczne danie :)
Odsłon: 333
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 784
Placki kakaowe ze startymi jabłkami na obiad lub podwieczorek.
Odsłon: 300
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 4796
Składniki
Pęczek szczypiorku drobno siekamy. Ogórki kiszone kroimy w plasterki.
Placek tortilli smarujemy serkiem śmietankowym i posypujemy szczypiorkiem, następnie na tortillę wykładamy plastry sera i szynki.
Na przeciwległych końcach placka układamy dwa rzędy plasterków ogórka. Na środek wykładamy garść świeżych liści sałaty lub szpinaku.
Tortillę zwijamy w ścisły rulon i kroimy na 2-3 cm kawałki. Przystawkę możemy podawać od razu. Smacznego!