Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna przystawka, którą przygotujesz w pięć minut! Przepis idealny dla niespodziewanych gości. Smaczne i kolorowe roladki z tortilli wypełnione aromatycznym farszem.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8753
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 84
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8753
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 84
Składniki
Pęczek szczypiorku drobno siekamy. Ogórki kiszone kroimy w plasterki.
Placek tortilli smarujemy serkiem śmietankowym i posypujemy szczypiorkiem, następnie na tortillę wykładamy plastry sera i szynki.
Na przeciwległych końcach placka układamy dwa rzędy plasterków ogórka. Na środek wykładamy garść świeżych liści sałaty lub szpinaku.
Tortillę zwijamy w ścisły rulon i kroimy na 2-3 cm kawałki. Przystawkę możemy podawać od razu. Smacznego!